Help jij onze sponsor ook aan meer streams? Click dan op de “play” knop hierboven. Dat is goed voor jouw humeur en goed voor Girlpower Radio 🙂

Steun het Vrouwenvoetbal: Sponsor Ons Team naar Madrid!

Beste bedrijven en ondernemers,

Wij roepen u op om deel te nemen aan een buitengewoon avontuur om het vrouwenvoetbal te ondersteunen! 

Een unieke kans doet zich voor terwijl ons team zich voorbereidt om deel te nemen aan een prestigieus toptoernooi in Madrid. 

Dit is niet alleen een kans voor onze getalenteerde atleten, maar ook voor uw bedrijf om te schitteren in de schijnwerpers van het snelgroeiende domein van het vrouwenvoetbal.

Waarom sponsoren?

1. Zichtbaarheid op vooraanstaande websites

Uw bedrijfsnaam zal prominent pronken op de advertentiebanner van twee toonaangevende websites: meidenvoetbal.com en damesvoetbal.com. Bereik een breed en divers publiek dat gepassioneerd is over vrouwenvoetbal en toon uw betrokkenheid bij de groei van de sport.

2. Exclusieve branding op hoodies

Onze spelers en staf zullen tijdens het toernooi hoogwaardige hoodies dragen met uw bedrijfslogo. Dit biedt niet alleen maximale zichtbaarheid ter plaatse, maar creëert ook langdurige merkherinnering, zowel in persoon als op foto’s en video’s die na het toernooi circuleren.

3. Reclame tijdens fotosessies en op reis

Grote banners met uw bedrijfslogo zullen met het team meereizen, klaar om te schitteren tijdens fotosessies en op andere evenementen. Dit biedt een unieke gelegenheid om uw merk te promoten in verschillende contexten en settings, zowel nationaal als internationaal.

4. Maatwerk prijspakketten

Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom staan wij open voor overleg over prijspakketten op maat. Neem contact met ons op en ontdek hoe uw bedrijf kan bijdragen aan de groei van het vrouwenvoetbal, terwijl u tegelijkertijd profiteert van waardevolle exposure.

Hoe kunt u helpen?

Sponsoring is niet alleen een investering in ons team, maar ook in de toekomst van de sport. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en deel uit te maken van dit opwindende avontuur. Samen kunnen we het vrouwenvoetbal naar nieuwe hoogten brengen!

Interesse? Neem dan contact op via whatsapp. (zie de WhatsApp knop hieronder)

Dank u wel voor uw overweging en uw mogelijke steun. Laten we samen geschiedenis schrijven in Madrid!

Met sportieve groet,

De staff van ADO-MO17